Wednesday, 26 June 2013

Kesilapan

Posted by Syau Qah at 12:59 0 comments
Nampaknya ada kesilapan entry dekat P2u. Sebenarnya itu entry untuk suamiku 19 tahun bab 3. huhuhuh macam mana boleh silap?

Ermm...satu lagi, kenapa eh penulisan2u tak publish suamiku 19 tahun bab yang seterusnya. I've tried many times..but hopeless. huhuhu

Tuesday, 25 June 2013

Strepsils?

Posted by Syau Qah at 23:38 0 comments
Sakit tekak pula malam-malam ni. :( strepsil please? for sore throat..hukhuk

dapat tak nak update ni?

********************************

Saya nak amik kesempatan lah nak tulis sesuatu. Thanks bebanyak kepada yang sudi baca2 karya saya yang tak seberapa ni. huhuhu...yelah, baru lagi kan. Tapi tu la, minat punya pasal..:)
Tengah gigih memperbaiki bahasa..SPM dulu pun hanya mampu B saja. Apa-apa pun alhamdulillah..hikhik

Thanks sebab sudi komen. Kalau boleh, tegur2 lah sy kalau ada kesilapan bahasa. Yelah, tahulah bahasa melayu saya ni tunggang langgang sikit. hehhe..
Kepada yang silent reader, rajin2kan diri mengomen ya, mana tahu bleh bantu saya.. :)..
Thanks again!!



 

Syauqah :: Cerita Novel Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea